FOOD / Datorade smoothie | SISTERSINPARADISE.NLSISTERSINPARADISE.NL
12.04.2014

Er gaat bij mij geen dag voorbij zonder een lekkere smoothie! Vaak drink ik een simpele bananen smoothie, maar de laatste tijd maak ik steeds vaker smoothies met dadels. Ik zag ‘datorade smoothies’ voorbij komen in allerlei filmpjes op youtube en besloot zelf ook te gaan experimenteren. Deze foto’s zijn nog gemaakt toen ik mijn oude blender had (een van de goedkoopste die ik toen kon vinden). Deze maakte de dadels niet klein genoeg naar mijn smaak dus zeefde ik deze smoothies altijd. Bij mijn nieuwe blender (van magimix) hoef ik niet meer te zeven, deze blend ze perfect! Maargoed, wat gaat er nou allemaal in een ‘datorade smoothie’? Vaak blend ik alleen dadels en water of kokoswater. Maar dadels met bessensap zoals op de foto’s is ook heerlijk. Soms doe ik er nog een bevroren banaan in dan wordt hij extra creamy. Een beetje experimenteren met de hoeveelheden en je weet precies welke recept jij het lekkerst vindt :)
4
1
2
3
5

Follow on Bloglovin

liefs3 comments  April 13, 2014

  Ik ben gek op dadels, dus volgens mij is het met kokossap een heerlijke combinatie :) Lekker vullend ook!  April 13, 2014

  Klinkt goed!!  April 15, 2014

  de kleur is niet zo aantrekkelijk, maar denk wel dat het lekker is!


*